Pages

Subscribe:

Thursday, 1 May 2014

De meest effectieve methode om aan de slag FIFA 14 MuntenVoetbal is een eerlijk kort vermaak, maar een diep verkwikkende een . Het houdt je op het puntje van je stoel werk de meest recente ogenblik . In het geval dat u een FIFA fan , je over het algemeen niet te strak zitten voor een wedstrijd om een zitting van rush en plezier te genieten. De FIFA 14 -functie omleiding staat garant voor urenlang plezier met uw voetballer metgezellen .

FIFA 14 is een functie reproductie omleiding gemaakt door EA Canada en gedistribueerd door Electronic Arts . In september 2013 werd hij ontslagen voor de verschillende stadia in het bijzonder de Xbox 360 , Playstation 2 , Playstation 3 , Playstation Portable , Playstation Vita , Microsoft Windows , Wii en Nintendo 3DS zijn voorzien van amusement comfort. Het was bovendien toegankelijk als een gratis programmering voor twee van de meest beroemde werken kaders , Android en IOS . In november 2013 , de ontwerpers voortgestuwd een pretpark variant voor Playstation 4 en Xbox One.

In het geval dat u de omleiding hebt gespeeld , moet je bekend zijn met de leerstellingen toezicht het. Een zak vol buy fifa coins munten is uw enkel ticket om spelers te kopen en verbeteren van uw ploeg. FIFA 14 munten worden ook genoemd FUT munten of Ultimate Team . Een ploeg met goed presterende spelers breidt uw mogelijkheden om te winnen een wedstrijd en nivellering naar boven toe via online seizoenen. Spelers vaak zeuren dat ze zijn kort van vermaak geld om spelers binnen de omleiding aan te schaffen. In het geval u een van hen bent , hier zijn enkele leuke en eenvoudige technieken om FIFA 14 munten te winnen .

Play Games

Dit is een eenvoudige en legitieme techniek om FIFA 14 munten aan te schaffen . Voor elke wedstrijd je speelt , zul je een bepaald aantal munten te accepteren als prijs geconcentreerd rond uw uitvoering of voor uw medewerking . De prijs die je kopen aan het einde van elke wedstrijd is gebaseerd op van het soort wedstrijd je besluit om te spelen - afgemeld , op het web, spel , wedstrijd of seizoen . Je nodig hebt om de wedstrijd te beëindigen om de prijs te verzamelen . De strategie is leuk en simpel, maar hoopt zich een klein salaris.

spelen Seasons

Spelen door middel van een seizoen is een alternatieve strategie om FIFA 14 Ultimate Team munten te winnen . Helemaal niet als een prijs bedrag aan u gegeven op het einde van elk vermaak , de omlegging beloont spelers met munten elke keer die speler eindigt een seizoen. De winst is hoger dan voor elke afleiding inkomsten echter te verlagen wanneer geanalyseerd op een algemeen niveau .

Poging to Win Tournaments

Het winnen van wedstrijden maakt een speler naar huis nemen een grotere mate van FIFA 14 Ultimate Team munten dan in principe spelen omleidingen of seizoenen . U ontvangt deze prijs gewoon accepteren vanwege de kans dat je de laatste wedstrijd te winnen . Vervolgens moet u de omleiding uw beste werk het einde geven . Niettegenstaande munten, kunt u ook krijgen packs.

Exchange Cards en Packs

Voordelen van een speler worden gesproken als kaarten . De voordelen omvatten eigendom van goederen , spelers, gespecialiseerd personeel en ga zo maar door . Net als u contant geld nodig om deze voordelen te schaffen , kunt u deze voordelen te ruilen voor uitbreiding van uw pariteit van munten.

uitwisselen

De laatste techniek om FIFA 14 munten schaffen op de omleiding is door middel van het uitwisselen van - het uitwisselen van echte geld voor FIFA 14 munten. Dit is de minst veeleisende strategie om een ​​top notch squad te vervaardigen , maar moet worden afgewerkt met een paar veiligheidsmaatregelen . Er zijn tal van FIFA 14 munt handelaren. Je moet een echte plukken. Kies welk aantal munten dat u nodig hebt en kopen tegen een veilige kosten . Controleer of u de transactie goed af te maken.

0 comments:

Post a Comment