Pages

Subscribe:

Thursday, 5 June 2014

Wellness en Moraal Gids in FIFA 13 Ultimate TeamWellness en Moraliteit zijn de variabelen die de uitvoering van je spelers op het veld kunnen beïnvloeden . Wellness wordt opgepikt door te rusten en verloren door te spelen . In grote lijnen een speler met 80 of meer niveau wellness zal veel langzamer in de afleiding . U kunt de aankoop wellness -kaarten toe te voegen aan individuele spelers of aan de hele ploeg. Voor zover de wellness betreft , het zou moeten zijn bij - minimum in de jaren '90 in het geval dat u de speler moet uitvoeren rond normaal. Wezen , het vertrouwen van de spelers zou moeten zijn boven nonpartisan om een ​​volledig geschaalde uitvoering hebben . Spirit eveneens beïnvloedt hun vermogen om te passeren en schieten . Vanwege de kans dat je wint het vertrouwen stijgt, verliezen en het naar beneden gaat . Het stadion je speelt in kunnen eveneens helpen bij het opbouwen zekerheid . Dus bijzondere geest om 8 stadions op het grondgebied uitwisseling . In het geval dat u een ander stadion te kopen , heeft u een alternatief om " het dynamisch " . Hetzelfde geldt voor verpakkingen en ballen die je kunt kopen voor uw club of in de werkelijkheid te bieden . Bovendien kunt u zekerheid verbruiksartikelen kopen om toe te voegen aan speler of de groep . U kunt gebruik maken van het vertrouwen dat dingen of geven de spelers wat rust .

Verbeter geest en wellness zonder gebruik te maken van kaarten

Neem al je spelers die zijn laag in wellness en geest en spot ze in uw winkels en daarna spelen een wedstrijd . U laat het en herkennen hoe het is gegaan op, ga in de jaren '90 . Het kan meer van een kans en het gewoon echt werkt als je nog verschillende squads het waarschijnlijk bespaart u waardevolle munten. Je kunt zelfs goud spelers daar los van het feit dat je speelt in de zilveren glazen sinds de omleiding enkel aantallen de sub zitplaats.

Maak FIFA munten met wellness

Ga naar de web- applicatie en daarna naar de closeout en de zoektocht naar alle wellness- kaarten met een aankoop nu kosten van 250 munten . U zult zien dat er 1-10 van deze kaarten op elk gewenst tijdstip , de aankoop ieder van hen . Mensen niet begrijpen dat wellness kaarten bieden voor aanzienlijk meer in dit vermaak dan zij hebben in anderen . Deze methoden kunt u wellness -kaarten te kopen en aan te bieden voor 450 of 500 munten om een zeer aangename voordeel te maken .

Wellness en Moraal zijn opnieuw ontworpen , zodat recuperatie dingen zijn essentieel . Ongebonden zekerheid wordt momenteel standaard en grote vastberadenheid is gewoon overgenomen door spelers consequent te spelen en te winnen. In elk geval worden de spelers met een lage en een hoge mate van zekerheid gewoon overgenomen door de spelers gewoonlijk spelen en winnen .

Eigenlijk , wat doe je vastberadenheid en wellness overwegen in buy fifa coins? Elke vraag , laat dan uw bericht onder en laat het ons weten ! Toevallig, op de off kans dat je FIFA munten nodig om kaarten te kopen, kunt u een solide online munt winkel te kopen plukken . Onze betrouwbare online winkel zal uw eerste beslissing. U zult genieten van de minst dure FIFA munten met de snelste vervoermiddel van ons! Waarom niet nu kopen? Waarderen het attractiepark en hebben een hoop plezier !

0 comments:

Post a Comment