Pages

Subscribe:

Monday, 21 July 2014

De EA Woordvoerder Aangegeven FIFA 15 MuntenDe nadruk op een deel van de winst van de snijkant FIFA 15 ontlading, de onlangs bekendgemaakt FIFA 15 trailer toont een reikwijdte van eigenaardigheden selecteert u om de Xbox One en PS4 cycli van de titel, met inbegrip van elke schijn van multi-individuele headers en intelligente 3D zwermen .

Nog meer een verfijning van een gaming voorbeeldige dan een aggregaat leven in te blazen, een maand geleden fut munten ontslagdatum zag de afleiding brengen een bepaling van nieuwe verhogingen allemaal op maat gemaakt om een ​​des te meer dat het echt-leven, praktische gaming achtergrond bieden. De naderende Xbox One en PS4 alternatieven op een lijn als verzending titels voor de twee naderende comfort op 22 november en 29 november afzonderlijk.

De organisatie opgenomen: "Schokkend in de FIFA-regeling, verschillende spelers kunnen strijden om ballen circuleren overal Niet alleen zullen er omstandigheden waar drie van de vier spelers kunnen alle strijden om de bal, maar zal een ieder ook meer prominent controle met een mengsel. nieuwe headers. "

De EA vertegenwoordiger uitgedrukt: "Keuze maken is momenteel geconcentreerd rond tal van behuizingen voor elke seconde, waardoor over spelers die meer bewust van hun omgeving en reageren als behoeften Het spel zal dynamisch en volhardend zijn in FIFA 15 op cutting edge gemakken..

"FIFA 15 op de nieuwe dragers biedt een andere standaard Polaroid dat lager en dichter bij het ​​veld om nieuwe 3d zwermen leven te brengen wordt berekend. De zwerm is momenteel een stuk van de activiteit. Fans zullen reageren op de activiteit op het veld, eb en streaming met de activiteit en het gevoel van elk een wedstrijd. "

Ervaar het gevoel van scoren buitengewone doelstellingen in EA SPORTS fifa coins. De omleiding speelt zoals buitengewone voetbalwedstrijden worden uitgedaagd, met de ontwikkelingen aan de vergelding winnende spel te spelen dat de fans te wekken om het afspelen te fabriceren door het middenveld, het beheer van het ritme van een wedstrijd.

Voel de spanning als kansen worden gemaakt, en ervaar de stormloop van het raken van het weer van het net. Een andere bijzonderheid genaamd Pure Shot en een gloednieuwe bal natuurwetenschap kader zal omzetten schieten, waardoor elk schot inspanning voelen waar en wanneer de spelers associëren met het ideale staking, voelt spannend.

0 comments:

Post a Comment