Pages

Subscribe:

Tuesday, 18 February 2014

Instructies om aan de slag FIFA 14 MuntenVoetbal is een billijk kort vermaak , maar toch een opmerkelijk energiek is. Het houdt je op het puntje van je stoel werk de meest recente ogenblik . Ervan uitgaande dat je een FIFA fan , zal je waarschijnlijk niet aan te houden voor een wedstrijd om een zitting van haast en plezier te genieten. De FIFA 14 film amusement staat garant voor urenlang plezier met uw voetballer metgezellen .

FIFA coins is een weergave van bewegingen foto omleiding gemaakt door EA Canada en gedistribueerd door Electronic Arts . In september 2013 werd hij ontslagen voor de verschillende stadia in het bijzonder de Xbox 360 , Playstation 2 , Playstation 3 , Playstation Portable , Playstation Vita , Microsoft Windows , Wii en Nintendo 3DS film afleiding comfort . Het was ook toegankelijk als een gratis programmering voor twee van de meest voorkomende werk- frameworks , Android en iOS . In november 2013 , de ingenieurs begonnen met een pretpark vorm voor Playstation 4 en Xbox One.

Wanneer u het attractiepark hebt gespeeld , moet je bekend zijn met de richtsnoeren van het toezicht het. Een zak vol FIFA 14 munten is uw belangrijkste ticket om spelers te kopen en verbeteren van uw ploeg. FIFA 14 munten worden bovendien opgeroepen FUT munten of Ultimate Team . Een ploeg met goed presterende spelers bouwt uw mogelijkheden van het winnen van een wedstrijd en nivellering naar boven toe via online seizoenen. Spelers vaak klagen dat ze zijn kort van vermaak geld om spelers binnen de omleiding aan te schaffen. In het geval dat u een van hen bent , hier zijn enkele leuke en eenvoudige systemen om FIFA 14 munten winnen .

Play Games

Dit is een eenvoudige en legitieme techniek om FIFA 14 muntstukken . Voor elke wedstrijd je speelt , zul je een bepaald aantal munten te krijgen als prijs afhankelijk van je uitvoering of voor uw investering . De prijs die u aanschaft bij de afsluiting van elke wedstrijd is gebaseerd op op het soort wedstrijd je besluit om te spelen - losgekoppeld van het net , op het web, spel , wedstrijd of seizoen . Je nodig hebt om de wedstrijd te beëindigen om de prijs te verzamelen . Het systeem is leuk en eenvoudig , maar hoopt zich een beetje loon .

spelen Seasons

Spelen door middel van een seizoen is een alternatieve strategie om FIFA 14 Ultimate Team munten schaffen . Helemaal niet als een prijs maatregel waarin u bij de afsluiting van elke afleiding , het amusement beloont spelers met munten elke keer heeft die speler klaar met een seizoen. Het inkomen is hoger dan voor elke afleiding winst echter lager wanneer bekeken op een algemeen niveau .

Poging to Win Tournaments

Het winnen van wedstrijden maakt een speler naar huis nemen een grotere mate van FIFA 14 Ultimate Team munten dan in principe spelen voor ontspanning of seizoenen. U ontvangt deze prijs gewoon accepteren als je de laatste wedstrijd te winnen . Vervolgens moet je het vermaak je beste werk de sluiting geven . Niettegenstaande munten, kunt u bovendien krijgen packs.

Exchange Cards en Packs

Bezittingen van een speler worden gesproken als kaarten . De bedrijven nemen de eigendom van onroerend goed , de spelers , gespecialiseerd personeel en ga zo maar door . Net als u contant geld nodig om deze inzet te krijgen , kunt u deze bronnen ruilen voor uitbreiding van uw pariteit van munten.

uitwisselen

Het laatste systeem om fifa 14 coins munten te winnen in de omleiding is door middel van het uitwisselen van - het uitwisselen van echte geld voor FIFA 14 munten. Dit is de meest moeiteloze systeem een uitstekende ploeg te verhogen , maar moeten worden afgewerkt met een paar verzekeringen . Er zijn tal van FIFA 14 munt handelaren. Je kunt ook kiezen een legit een . Kies welk aantal munten dat u nodig hebt en kopen tegen een beschermd kosten . Controleer of u de transactie goed af te maken.